ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو‌ها صحت دارد؟

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سیاست دولت و وزارت بهداشت ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی است. هم چنین مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شایعه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی داروها را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر حذف ارز دولتی داروها، اظهار کرد: سیاست دولت و وزارت بهداشت، ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی مخصوصاً برای بیماران خاص و صعب‌العلاج و مزمن است.

همچنین حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ما هیچ گونه اقدامی در این باره نکرده‌ایم. ارز بعضی از اقلامی را که تولید داخل داشته است از اردیبهشت پارسال، آزاد کردیم که این کار هم برای حمایت از تولید است که آن‌ها هم اقلام جانبی بوده‌اند یا ارزبری محدودی دارند. الآن ارز اکثریت دارو‌های ما ارز دولتی است و منتظر تعیین تکلیف این موضوع در دولت و مجلس هستیم.

وی افزود: باید آن‌ها این تصمیم را بگیرند و منابع این موضوع را هم پیش‌بینی کنند، ما تا منابع را نداشته باشیم نمی‌توانیم ارز دارو را آزاد کنیم.

محمدی با بیان اینکه "دارو‌های بیماری‌های خاص، خط قرمز ماست" خاطرنشان کرد: برای آزاد کردن ارز این بیماری‌ها، باید دولت منابع را درنظر بگیرد، خروجی منابع را به بیمه‌ها بدهد و بیمه‌ها قبول کنند که این دارو‌ها را پوشش دهند تا به‌محض اینکه ما این دارو‌ها را آزاد کردیم، بیمار احساس بالا بودن قیمت دارو نکند، فقط در این شرایط ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار