حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو‌ها صحت دارد؟-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو‌ها صحت دارد؟

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سیاست دولت و وزارت بهداشت ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی است. هم چنین مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شایعه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی داروها را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر حذف ارز دولتی داروها، اظهار کرد: سیاست دولت و وزارت بهداشت، ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی مخصوصاً برای بیماران خاص و صعب‌العلاج و مزمن است.

همچنین حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ما هیچ گونه اقدامی در این باره نکرده‌ایم. ارز بعضی از اقلامی را که تولید داخل داشته است از اردیبهشت پارسال، آزاد کردیم که این کار هم برای حمایت از تولید است که آن‌ها هم اقلام جانبی بوده‌اند یا ارزبری محدودی دارند. الآن ارز اکثریت دارو‌های ما ارز دولتی است و منتظر تعیین تکلیف این موضوع در دولت و مجلس هستیم.

وی افزود: باید آن‌ها این تصمیم را بگیرند و منابع این موضوع را هم پیش‌بینی کنند، ما تا منابع را نداشته باشیم نمی‌توانیم ارز دارو را آزاد کنیم.

محمدی با بیان اینکه "دارو‌های بیماری‌های خاص، خط قرمز ماست" خاطرنشان کرد: برای آزاد کردن ارز این بیماری‌ها، باید دولت منابع را درنظر بگیرد، خروجی منابع را به بیمه‌ها بدهد و بیمه‌ها قبول کنند که این دارو‌ها را پوشش دهند تا به‌محض اینکه ما این دارو‌ها را آزاد کردیم، بیمار احساس بالا بودن قیمت دارو نکند، فقط در این شرایط ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار