حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو‌ها صحت دارد؟-راهبرد معاصر
اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو‌ها صحت دارد؟

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سیاست دولت و وزارت بهداشت ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی است. هم چنین مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شایعه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی داروها را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر حذف ارز دولتی داروها، اظهار کرد: سیاست دولت و وزارت بهداشت، ادامه پرداخت ارز ترجیحی به دارو و تجهیزات پزشکی مخصوصاً برای بیماران خاص و صعب‌العلاج و مزمن است.

همچنین حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ما هیچ گونه اقدامی در این باره نکرده‌ایم. ارز بعضی از اقلامی را که تولید داخل داشته است از اردیبهشت پارسال، آزاد کردیم که این کار هم برای حمایت از تولید است که آن‌ها هم اقلام جانبی بوده‌اند یا ارزبری محدودی دارند. الآن ارز اکثریت دارو‌های ما ارز دولتی است و منتظر تعیین تکلیف این موضوع در دولت و مجلس هستیم.

وی افزود: باید آن‌ها این تصمیم را بگیرند و منابع این موضوع را هم پیش‌بینی کنند، ما تا منابع را نداشته باشیم نمی‌توانیم ارز دارو را آزاد کنیم.

محمدی با بیان اینکه "دارو‌های بیماری‌های خاص، خط قرمز ماست" خاطرنشان کرد: برای آزاد کردن ارز این بیماری‌ها، باید دولت منابع را درنظر بگیرد، خروجی منابع را به بیمه‌ها بدهد و بیمه‌ها قبول کنند که این دارو‌ها را پوشش دهند تا به‌محض اینکه ما این دارو‌ها را آزاد کردیم، بیمار احساس بالا بودن قیمت دارو نکند، فقط در این شرایط ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده